Powered by Joomlamaster.org.uatogether with Joomstudio.com.ua

Aurat

VAMA-alueauramallisto on kehitetty erityisesti lumen auraukseen teiltä, pihoilta ja parkkialueilta. Mallistossa on useita eri auratyyppejä käyttötarpeen mukaan. VAMA-alueaurojen työntöpukeissa on hyvät kelluntaominaisuudet tasaisen aurausjäljen saavuttamiseksi. Auraustaso on helppo säätää joko tukilautasilla tai lisävarusteena saatavilla tukipyörillä.

VAMA-nivelauramallisto on monipuolinen sarja auroja erikokoisiin työkoneisiin. Nivelaurat ovat parhaimmillaan olosuhteissa, joissa alueiden koko vaihtelee kapeammista väylistä myös laajempiin alueisiin ja lunta tarvitsee paikoitellen myös kasata. VAMA-nivelauroissa on hyvät kelluntaominaisuudet ja terät on mallista riippuen jousitettu joko kahdessa tai neljässä osassa. Tämä kaikki mahdollistaa erittäin tasaisen aurausjäljen.

VAMA U-aurassa on VAMA-alueauroista tuttu työntöpukki. Työntöpukissa on samat kääntö- ja kelluntaominaisuudet, kuten alueauroissa. Keskilevyn käännön lisäksi U-aurassa on molemmilla puolilla eteen ja taakse kääntyvät sivusiivet, jotka mahdollistavat esimerkiksi lumen tehokkaan keräämisen.

VAMA -levenevät aurat soveltuvat niin pienten kuin suurtenkin alueiden auraamiseen. Hydraulisesti levenevät jatkosiivet tekevät tästä aurasta erityisen joustavan työkalun olosuhteisiin,
joissa välillä on mahduttava ahtaammista väleistä.

VAMA-puskulevyt ovat taloudellisia perustyökaluja lumitöihin, joissa lumentulo on vähäistä tai satunnaista. Hyvä näkyvyys puskulevyn yli, sekä tukilautaset mahdollistavat tarkan työskentelyn. Puskulevy on mahdollista varustaa työntöpukilla, jossa on kellunta, sekä hydraulinen kääntö.